Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
 • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
  To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

  Pravila o rabi piškotkov

Obvestilo o ukinitvi

 KODAK ALARIS

Obvestilo o ukinitvi:

KODAK i1400 serije skenerjev

Februar 10, 2014

Slavna serija Kodakov i1400 bo ukinjena. Prosimo obvestite vaše stranke glede ukinitve, ki bo 30. junija 2014.

Ukinila se je proizvodnja naslednjih modelov:

 •  KODAK i1405 skener 8252843
 •  KODAK i1420 skener 8272676 
 •  KODAK i1440 skener 8766198

Novi izdelki

Serijo i1400 bodo nadomestili novo uvedeni skenerji serije Kodak i3000. Skenerji i3000 (štirje modeli) so popolnoma združljivi na osnovi integracije TWAIN in ISIS gonilnikov, kot tudi Kodak Capture Pro. Poleg tega novi skenerji ponujajo številne dragocene lastnosti, ko to SmartTouch skeniranje z LCD nadzorno ploščo, povezljivost Microsoft SharePoint, večjo hitrost (do 90 strani na minuto), dvojna led osvetlitev, integriran kot tudi neobvezen ploskovni skener, 3D-ultrazvočni detektor, ki opozarja na 'multifeed', s katerim se tako izognemo izgubljenim stranem oziroma obdelavi dveh ali več dokumentov hkrati.

 Za podrobnosti si poglejte brošuro skenerjev Kodak serije i3000 in najnovejši pregled skenerjev.

 Potrošni in rezervni deli

 Vsi potrošni materiali in rezervni deli za popravilo skenerjev i1400 bodo na voljo do nadaljnjega obvestila. 

 

KODAK I4000

 

 

Kodak i4000 – spremeni kaos v učinkovitost in učinkovitost v prednost

Priporočen dnevni volumen

i4200 Plus do 30,000 strani na dan in i4600 Plus do 50,000 strani na dan
Optična resolucija 600 dpi
Resolucija izhoda 100 / 150 / 200 / 240 / 300 / 400 / 600 dpi
Osvetlitev Bele LED
Največja širina 304,8 mm
Največja dolžina do 4.0 m
Garancija 1 letna garancija
Dimenzije višina: 34,79 cm / širina: 45,97 cm / globina: 46,73 cm
Debelina papirja in teža s standardnim podajalnikom 45g/m2 do 200g/m2, z ultra lahkim pripomočkom podajalnika 25 g/m2, rižev papir 75 g/m2

 

 

Digitalizacija in upravljanje dokumentov je pravkar postalo lažje z predstavitvijo novega Kodaka i4000 Plus serije. Kodak i4000 ponuja zanesljivo delovanje za produktivnosti, ki so v teku.

Pri Kodaku so tako zgradili robustno platformo, s katero je enostavno nadzorovati informacije, avtomatizirati procese in s tem povzdigniti produktivnost.

Preprostost in enostavnost integracije Smart Touch funkcije prinaša novo stopnjo produktivnosti, ki enostavno avtomatizira več nalog z močnim skeniranjem na en dotik. Platform za zajemanje omogoča preprosto nadgradnjo in preprosto integracijo z vašo novo IT strategijo ali že obstoječim postopkom.

Perfect Page tehnologija naredi prilagajanje nastavitev skenerja stvar preteklosti. Popolna predelava slik zagotavlja izjemne skene in slike vsakokrat znova, tudi iz manj kvalitetnih dokumentov in zmanjšuje potrebo po vnovičnem skeniranju (rescanu) in kasnejše obdelave. Streak filtriranje pa popravlja razmere katere je težje nadzorovati, kot je prah. Ko se poveča volumen, se zlahka doda hitrost in izboljša funkcionalnost, kajti to je edini skener v svojem razredu, ki omogoča nadgradnjo polj. Ohranja polno hitrost z dragocenimi funkcijami, kot so samodejno usmerjevanje, samodejno obrezovanje in zaznavanje zamika. SurePath Paper Handling t.i. ravnanje s papirjem ponuja napredno hranjenje in zlaganje papirja za povečano učinkovitost in zmanjšanje časa priprave.

Kodak i4000 izpolnjuje potrebe resničnega sveta. Kontrolirano zlaganje lepo poravna dokumente v istem vrstnem redu, kot so dani v skener. Skener tudi zanesljivo zazna, če sta dva dokumenta poskenirana skupaj in opozori na to napako, tako da je vsaka skrb, da bi se kakšna slika izgubila odveč. Vhodna kapaciteta, ki jo Kodak ponuja je 500 listov. Za večjo zmogljivost pri skeniranju vezanih, prevelikih ali krhkih dokumentov je možno poleg Kodaka i4000 uporabiti tudi ploskovni skener.

Ko je vaš faktor izbire zanesljivost, časovna izvedba, dnevi stroški, storitev in podpora, se Kodak i4000 z lahkoto primerja z mnogimi konkurenčnimi modeli v vsakem kritičnem vidiku vašega delovanja, od vzpostavitve do robustnosti pa vse do bistva

LuraTech PDF Compressor 7

LuraTech praznuje premiero nove sedme različice PDF Compressor-ja.

 • Kaj je novega pri obdelavi dokumentov?
 • Kako deluje e-invoice?
 • Kaj je najboljši način za arhiviranje e-pošte s prilogami?

 

Obiščite jih v hali 3 in občutite najnovejši LuraTech PDF Compressor v akciji in kjer se boste lahko seznanili z vsemi novostmi.

Novi samodejni način obdelave je le ena izmed prilagoditev. LuraTech PDF Compressor lahko stisne, optimizira in pretvori dokumente. Do sedaj je bila izbira pravega načina uporabnikovo delo, zdaj pa to vlogo prevzame samodejni način. Vsak dokument je avtomatsko obdelan na optimalni način, kar omogoča prihranek na času in zagotavlja uporabniku, da bo rezultat obdelave idealen dokument.

LuraTech PDF Compressor 7 je močnejši kot kdaj koli prej, kot celotni 64-bitna različica s polno podporo Unicode. Integrirana ABBYY verzija 11 za prepoznavanje besedila je še boljša in hitrejša.

Zdaj, ko je tretja različic PDF/A-3 postala skladna z ISO lahko podjetja in javne ustanove izkoristijo še več aplikacij za to. Sprejetje oblikovnega zapisa je vodilo FeRD v opredelitev PDF/A-3 kot obliko za posredovanje e-računov v podatkovnem modelu ZUGFeRD.

Thomas Zellmann, družbenik LuraTech, vam bo na sejmu pokazal kako enostavno je arhiviranje spletne pošte s PDF/A. LuraTec PDF Compressor ustvarja idealne pogoje za to. Ta arhivira vso spletno pošto kot PDF/A-3 datoteko, ne glede na to koliko prilog je vključenih in ustvari eno datoteko, ki vsebuje tako arhivirano spletno pošto skupaj s prilogo in tudi z izvorom datoteke. Naučite se več od strokovnjakov 12. marca 2014 od 10:30 do 11:00 v ECM forumu v dvorani 3.

Nova serija skenerjev Fujitsu uresničuje celostni pristop k dokumentnemu sistemu

Novi skenerji fi-7180 / fi-7280 in fi-7160 / fi-7260 optimizirajo rezultate v celotnem procesu skeniranja:

 • - Nova strojna in programska oprema PaperStream je optimizirana za odlične rezultate
 • - Priznani uporabniški vmesnik spremeni naprave za zajemanje v univerzalne skenerje.
 • - Najboljši v razredu namiznih skenerjev za delavce na področju znanja.
Fujitsu fi-7160 Fujitsu fi-7260

 

Z novo serijo skenerjev Fujitsu uresničuje celostni pristop k dokumentnemu skeniranju, kar pomeni, da sta strojna oprema in programska oprema naravnani za skupno delovanje. Pripravljen je celostni paket za izdelavo čistih, kompaktnih in čistih digitalnih slik z različnih vrst dokumentov. Novi modeli lahko zajamejo do 80 listov/160 strani na minutno s čimer se uvrščajo med najhitrejše namizne skenerje za delavce na področju znanja. Na začetku ima uporabnik možnost izbire med dvema skenerjema s čisto avtomatskim podajalnikom dokumentov (ADF), modela fi-7160 in fi-7180, in med dvema modeloma z vgrajeno ploskovno enoto (flatbed), to sta fi-7260 in fi-7280. V novih Fujitsu skenerjih sta zelo pomembni strojna in programska oprema. Na novo razvit gonilnik PaperStream IP in vmesna oprema za obdelava slik skupaj z programsko opremo PaperStream Capture ponujajo poenostavljene in avtomatske rutine za skeniranje serij, ki pametno spremenijo serije dokumentov po vnaprej določenih delovnih postopkih. Novi modeli skenerjev predstavljajo premium funkcijo v namiznem skeniranju in sicer pametni mehanizem zvočne zaščite papirja iSOP. To je akustični senzor za zvok, ki spremlja proces podajanja dokumentov. Zaznava zvočno oddajanje vsakega dokumenta in prepozna kakršenkoli zvok, ki kaže na nepravilnosti in takoj ustavi podajanje papirja, kar prihrani uporabniku čas in varuje pomembne in dragocene originale.

 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL