Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
  • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
    To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

    Pravila o rabi piškotkov

Obvestilo

Kofax svojim uporabnikom sporoča, da je sedaj akreditacija za Kofax Express končana in sicer za skenerje Fujitsu fi-7160 in fi-7180.

fi-7160  - Kofax Express DESKTOP / VRS DESKTOP

fi-7180 – Kofax Express WORKGROUP / VRS WORKGROUP

Fujitsu fi-7160Fujitsu Fi-7180

 Nastavitvene komponente so na voljo v Fix Pack 22 na Kofaxovi spletni strani. Preko spodnje povezave lahko do njih tudi dostopate:

http://www.kofax.com/support/products/express /3.1/downloads.php.

 Akreditaciji za skenerje Fujitsu fi-7260 in fi-7280 pa na žalost še nista zaključeni za VRS in EXPRESS. Vse spremembe v povezavi s slednjo akreditacijo bodo podane takoj, ko bodo na voljo.

 

Fujitsu skenerji na CeBitu 2014

''Imaging Vilage'' na CeBit stojnici je bila prizorišče številnih rešitev s področja scan-to-process s partnerji kot so IBM, SMARTdoc, SILEX tehnologija, Top Image Systems in WebSmartWare. Na letošnjem sejmu je bila velika pozornost na skenerju SnapSnap SV600, ki je oblikovan za brezkontaktno skeniranje. Ta najnovejši dodatek v družini ScanSnap je bil predstavljen tudi v studiu CRN, ki prenaša v živo. Izpostavljeni so bili tudi zadnji modeli Fujitsu fi-serije in nova programska oprema PaperStream.

 Zgodba o uspehu Fujitsu ScanSnap skenerjev odpre novo poglavje, kajti ScanSnap SV600 in ScanSnap iX500 sta bila nagrajena z Red Dot Award za Oblikovalski izdelek 2014 (Product design).

red dot

  Oba skenerja sta se uprla močni konkurenci. Žirija 40 priznanih oblikovalskih strokovnjakov z vsega sveta je preizkusilo in ocenilo več kot 4815 izdelkov od več kot 1816 proizvajalcev in oblikovalcev iz 53 držav.

Fujitsu ScanSnap SV600Fujitsu ScanSnap iX500

ScanSnap SV600 prinaša nov pogled na skeniranje. To je prvi Fujitsu ScanSnap, ki omogoča brezkontaktno optično branje od zgoraj in omogoča preprosto upravljanje z eno operacijo, ki je zaščitni znak ScanSnap skenerjev. Oblikovan s skrbjo enostavne uporabe ScanSnap SV600 omogoča enostavno digitalizacijo dokumentov in ponuja novo izkušnjo skeniranja.

Promocija paketa Kofax Express 03.2014

Promocija pondube velja vse do razprodaje zalog.

Zmanjšajte čas, ki ga vaše stranke porabijo za obdelavo dokumentov in izkoristite priložnost.

Trenutno izvajamo promocijo, s katero ponujamo uporabnikom paket Kofax Express tudi do 75 % ceneje.

Paket Kofax Express je na voljo z naslednjimi skenerji:

  • -          Fujitsu fi-6110
  • -          Canon DR-M140 Black Edition
  • -          HP Scanjet 7000 s2
  • -          Panasonic KV-S1026C
  • -          Panasonic KV-S5055C

Na voljo tudi DR-M140 Black Edition with Kofax VRS.

Logotipi canon fujitsu hp panasonic

Ocena Kodaka i3250: ploskovni skener z zelo visokimi pričakovanji

Kodak i3250 je popolna izbira za pisarno, če skenirate večje količine dokumentov (nad 200 strani) ali pa skenirate knjige.

Pisarnam s potrebo po zahtevnejšem skeniraju bo v veliko zadovoljstvo možnost uporabe Kodaka i2900. Kodak i3250 počne zelo podobno delo, poleg tega pa premore tudi dokumente formata A3. Z eno samo potezo ga to naredi za najbolj zmogljiv in vsestranski model, ki je bil testiran.

Navkljub temu bo Kodak i3250, z merami 432 x 371 mm, zavzel znaten del katere koli mize, potrebna pa bo tudi stabilna miza, ki bo premogla 18 kg, kolikor skener tehta. Velikost je velika le v primerjavi z ostalimi namiznimi modeli. Njegova dnevna količina je bila potisnjena vse do 15.000 strani na dan in tako predstavlja skener, ki se je sposoben spopasti z zelo visokimi obremenitvami.

Tako kot njegov predhodnik, je tudi ta model na voljo z izbiro podajalnikov. Paketi dokumentov bodo podani skozi podajalnik, ki premore do 250 listov. Večina vrst dokumentov gre skozi skener brez napak in gladko, čeprav je serija člankov iz Vanity Fair z nazobčanimi robovi povzročila malo nezgode.

Vmesnik dela najboljše z USB 3.0 vmesnikom. Hitrost te naprave je osupljiva – dokument s 50 stranmi je šel skozi skener v samo 29 sekundah pri 200dpi. Z orodjem OCR je bil v 10 sekundah preoblikovan v PDF, ki omogoča iskanje po celotni vsebini dokumenta. Brez OCR je dodatni čas zdrsnil za samo 6 sekund.

Zajem pri 300dpi in 600dpi je bil končan v 41 in 102 sekundah. Model upravlja s formatom A3 prav tako udobno kot z A4, zahteva le sekundo več za vsak večji kos dokumenta. Kot pri i2900 ima tudi i3250 še en adut v rokavu – A4 ploskovni skener. S ploskovnim skenerjem je možno skeniranje le posamezne liste, kar pa pomeni, da vam ni potrebno ogroziti občutljive dokumente.

Prednost skenerja je tudi skeniranje knjig brez tega, da bi celotno knjigo postavljali pod skener. Steklena površina ploskovega skenerja sega vse do roba kar omogoča, da je polovica knjige na skenerju, druga polovica pa visi pod kotom 90 stopinj. Strani so tako ravno poskenirane, brez uvojev in hrbetnice. Na tak način je skeniranje knjig zelo uspešno pri tem pa ne poškodujemo gradiva.

Kodak i3250 4

 Kakovost je, kot bi lahko pričakovali od skenerja v tem cenovnem razredu, najvišja. Besedilo je ostro, tudi pri nižjih resolucijah, medtem ko je paleta opremljena s pozornostjo do detajlov.

Gonilnike programske opreme je enostavno uporabiti, OCR pa deluje zelo dobro. Kodak tudi pričakuje, da če ste že porabili toliko denarja za skener, boste zagotovo uporabili strokovno programsko opremo tretjih strank, da bi ustvarili najboljše rezultate. Torej, medtedem, ko boste skenirali v načinu visoke kakovosti iz škatle, ne smete pričakovati, da bo splav programske opreme, ki pride z modelom imel štirimesečno ceno.

 

Vir: http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/pc-peripheral/3507730/kodak-i3250-review/

Zadnje obvestilo glede Fujitsu fi-7*** serije

Fujitsu obvešča vse poslovne partnerje, da je od danes naprej celotna serija skenerjev Fujitsu fi-7*** akreditirana za Kofax VRS (VirtualReScan).

Fujitsu fi-7160/fi-7260 – VRS Elite DESKTOP

Fujitsu fi-7180/fi-7280 – VRS Elite WORKGROUP

Fujitsu fi 7160Fujitsu fi-7260

 

V teku je tudi akreditacija za Kofax EXSPRESS. Vse ostale informacije bodo podane po zaključku.

Obvestilo v povezavi s fi-2015C:

Pri proizvajalcu so na voljo le omejene zaloge tega modela. Ker naslednika omenjenega modela v isti arhitekturni zasnovi (ADF+FB v enem kompletu) ni,proizvajalec predlaga kombinacijo fi-6110 in SnapSnap SV600 ali uporabo fi-7260 (ADF+FB) kot alternativno izbiro.

Pomembno obvestilo glede preostalih VRS modelov fi-5530C2:

Na zalogi je le še samo nekaj artiklov z VRS. Po tem bo proizvajalec dostavljal le še ''B661'' PaperStream model.

 

Fujitsu fi-5530C2 

 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL