Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
 • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
  To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

  Pravila o rabi piškotkov

Okrepljena paleta izdelkov pri Colortracku

Colortrack je prestavil tri nove rešitve izdelkov, ki so na voljo preko globalnega distribucijskega omrežja.

 • SmartLF SG CCD skener s profesionalnimi kamerami – izbirate lahko med 44 in 36 palično širokim
 • SmartLF SC Xpress skenerji s SingleSenzor tehnologijo in večjo hitrostjo
 • Nove profesionalne MFP rešitve z namenskimi skenerji

Narediti pravilno že prvič

Doživite popolnoma nove skenerje za Hi-fi barvne reprodukcije dokumentov velikega formata. SmartLF SG skener je bil razvit posebej za skeniranje, reprodukcijo storitev, elektronski zajem dokumentov (TWAIN) in za visoko kakovostno tehnično slikanje v AEC, CAD, kartografijo in GIS.

SmartLF SG je hiter in enostaven za uporabo. Primeren je za kopiranje vse vrte dokumentov do 36 ali 44 inčev široko, z enostavno prilagoditvijo za različne debeline medijev do 15mm.

Produktni vodja Declan Tyler glede SmartLF SG pravi, da s hitrim Ethernetom in USB 3 vmesnikom ni ustavljanja in čakanja. Tehnologija slikanja temelji na istih CCD senzorjih, ki se uporabljajo v profesionalnih visoko kakovostnih fotoaparatih, ki zadostijo najbolj zahtevnim povpraševanjim.

colortrack

Zdaj še hitrejši: Colotrack SmartLF SC Xpress serije

Colortrack uvaja nov SmartLF SC Xpress serijo za povečanje učinkovitosti in zagotavljajo zanesljivo ter cenovno ugodno skeniranje s hitro donosnostjo.

Novi izjemno hitri skenerji prihajajo z dokazano SingleSenzor tehnoologijo, ki je Colotrackov izum in združuje elemente CIS in LED diode v eno linijo za največjo natančnost skeniranja in optimalno osvetlitev. S tem in s preprosto ter intuitivno programsko opremo, SmartLF SC Xpress omogoča, da že prvič dobite najboljšo sliko.

 

colortrack 01

Svoboda izbiranja: Profesionalne MFP rešitve

Ko ga potrebujete: skeniranje, kopiranje in tiskanje velikega formata dokumentov s profesionalnimi MFP rešitvami. Na voljo v treh velikostih, 42in, 36in in 25in. Ta izdelek je cenovno ugoden in zanesljiv večnamenski paket, ki natančno ustreza tiskalniku in vašim potrebam, medtem ko vam še vedno daje hiter Roi.

Strokovne MFP rešitve so primerne za kopiranje tehničnih dokumentov velikega formata s hitrostjo, ki presega večino barvnih tiskalnikov. Ti modeli imajo nizki prvi izhodni čas, ki vam dajejo več kopij hitreje. Z možnostjo, da dodate tiskalnik velikega formata po vaši izbiri, PC, monitor, enostavno programsko opremo in nastavljivo repro stojalo, MFP profesionalne rešitve oblikujejo paket po vaši izbiri.

Vsi novi skenerji in MFP modeli so opremljeni z inovativnimi funkcijami Colortrack:

 • ScanOnce: učinkovito skeniranje in kopiranje, ki že prvič zajame odličen posnetek
 • Firefly: USB 3 vmesnik, ki omogoča da je opravljenega več dela
 • Clearview: inovativna dvojna LED osvetlitev, ki zahteva malo vzdrževanja in je energetsko varčen
 • Winsync: optimizirani Windows gonilniki, ki omogočajo enostavno povezavo Colotrack skenerjev na vaš osebni računalnik.

Tih, učinkovit in visoko zmogljiv skener Kodak ScanMate i1150

Za reševanje kompleksnih potreb za zajemanje in upravljanje dokumentov v poslovnem okolju, ki temelji na transakcijah, je Kodak Alaris predstavil novi duplex skener ScanMate i1150. Novi skener je rezultat pozornega opazovanja in razumevanja potreb kupcev, kar odraža zavezanost družbe Kodak Alaris k uvedbi usmerjenih rešitev in poleg tega poskrbi še za posebne poslovne potrebe. Skener ponuja skeniranje na osnovi transakcije, skupaj s celovito in integrirano zmogljivostjo za prepoznavo črtnih kod.

Kodak ScanMate i1150 je posebej zasnovan za uporabo v primerih, kjer je veliko stikov s strankami in kjer mora zaposleni hitro in učinkovito skenirati dokumente ter osebne izkaznice, kot del poslovnega procesa, z namenom zmanjšati čakalni čas in povečati zadovoljstvo strank. To je lahko v maloprodaji, bankah, zavarovalnicah, zdravstvenih ali vladnih ustanovah.

Večina transakcij s strankami vključuje skeniranje 10 dokumentov ali manj, zaradi česar ima Kodak ScanMate i1150 poseben 'transakcijski način', ki okrepi delovanje optičnega bralnika za 60% za prvih 10 strani, kar je enako 40 strani na minuto preden se vrne v normalni način obdelave, 25 strani na minuto. S tem se izognemo, da skener postane ozko grlo v pisarni in poveča učinkovitost kupcev. Priporočena dnevna količina za skener je 3.000 strani in skenira v črno-beli, sivinski in barvni tehniki.

Novi skener ponuja edinstvene funkcije, kot so prilagodljiv barvni LCD vmesnik, ki pomaga hitro ugotoviti, kam poslati zajete dokumente. ScanMate i1150 je podprt s številnimi Kodak Alaris programskimi opremami, vključno s funkcijo Smart Touch, ki omogoča skeniranje na v naprej določeno lokacijo brez potrebe, da se aplikacijo odpre na računalniku. Za nadzor na daljavo novi ScanMate deluje brezhibno z opcijsko dodatno opremo Kodak Asset Management Software.1ScanMate i1150 02

Kodak Scan Station 700 – novi podatkovni menedžer

Kodak Alaris je predstavil novo linijo mrežnih optičnih bralnikov, Kodak Scan Station 700, ki ponuja osrednje skeniranje, brez potrebe po namenskem računalniku.

Kodak Scan Station 700 omogoča priročen način digitalizacije in indeksiranja dokumentacije za vsakogar v pisarni in omogoča enostavno skupno rabo in shranjevanje. Skener ponuja velik intuitiven 10'' LCD zaslon na dotik, preko katerega se prijavite na vaše omrežje in pošiljate dokumente na več prilagodljivih destinacij. Zasnovan je za potrebe malih podjetij ali podružnic večjih organizacij kot so zdravstvene, finančne, pravne ali državne ustanove. Integriran pregledovalnik slik vam omogoča brskanje po skeniranih dokumentih, spreminjanje ali pa celo ponovno skeniranje strani, če je le to potrebno. Funkcija Voice Attachment ponuja možnost dodajanja glasovnih sporočil k dokumentom.

Skener ima vgrajen OCR, kar je v veliko pomoč pri iskanju znotraj dokumentov, z nekaj kliki pa zlahka ustvarite ''searchable PDF'', kot tudi TIFF, JPEG, PDF in PDF-A. S hitrostjo skeniranja 50 strani na minuto in odlično tehnologijo za obdelavo slik, ScanStation 700 pomaga zagotoviti kakovostne slike z vsakim pritiskom na gumb. Skener ponuja tudi številne varnostne funkcije, vključno s PDF zasebnim šifrirnim ključem in varno prijavo z uporabo LDAP.

Poleg tega model omogoča, da izbrani Kodak Alaris partnerji razvijejo in namestijo poslovne aplikacije za avtomatizacijo poslovnih procesov.

Scan Snap 700

FUJITSU IN KOFAX PROMOCIJA

Nova modela skenerjev Fujitsu fi-7160 in fi-7180 sta zdaj v celoti skladna s KOFAX Express programsko opremo za skeniranje. Za omejeno časovno obdobje vam je komplet skenerja in programske opreme, ki je trenutno najboljši v svojem razredu, na voljo po zelo ugodni ceni.

Ponujamo vam:

Fujitsu fi-7160                                                                                               Fujitsu fi-7180

Kofax Express Desktop                                                                                 Kofax Express Workgroup

1-letno vzdrževanje programske opreme                                                   1-letno vzdrževanje programske opreme

Fujitsu fi-7160 kofax promocija                                               Fujitsu fi-7180 kofax promocija

 

AKCIJSKA CENA = 1.333,00 EUR brez DDV         AKCIJSKA CENA = 2.666,00 EUR brez DDV

Canon in Kofax promocija

Na voljo sta zelo atraktivna cenovna kompleta:

DR-M140 (črna izdaja) + Kofax Express Workgroup + SUP & UPG ASSUR 1 Leto 1.999 EUR

DR-M140 (črna izdaja) + Kofax VRS Elite Desktop 1.499 EUR

DR-M140 black edition

Canon DR-M140 je robusten in vsestranski skener za aktivna pisarniška okolja. Funkcije skenerja, kot so hitro in visokokakovostno skeniranje ter obseg intuitivnih funkcij, ustvarijo iz DR-M140 odličnega spodbujevalca produktivnosti. Skener je oblikovan tako, da zavzame zelo malo vašega prostora in je resnično primeren za vse pisarne, kajti umestimo ga lahko v vsak prostor, njegova velikost pa omogoča, da ga pospravimo v predal pisalne mize.

Promocija obeh omenjenih kompletov bo veljavna vse do 30.6.2014 oziroma do razprodaje zalog.

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL