Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
 • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
  To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

  Pravila o rabi piškotkov

Kodak ScanMate i1180

Inteligenten. Povezan. Poslovno prijazen. Zasnovan za vaš način dela.

Danes se morajo podjetja ukvarjati z vse več različnimi viri informacij kot kdaj koli prej. Še vedno pa papir ostaja pomemben vhodni vir. Podjetja se tako osredotočajo na povečanje učinkovitosti dela, kjer je vrednost informacij, ki so zajete iz papirja največja v poslovnih transakcijah.

Obenem pa mora zajem dokumentov ostati usklajen s trenutno tehnologijo, kajti le tako bodo podjetja učinkovita. ScanMate i1180 skener je zasnovan tako, da sledi tem spreminjajočim se tehnološkim razmeram.

ScanMate i1180 skener razširja koncept inteligentne naprave z vključitvijo tehnologije za izboljšave slike Perfect Page v napravo z namenom zmanjšanja zahtev za obdelavo na uporabnikovem osebnem računalniku.

Dodatna vrednost skenerja ScanMate i1180 je, da je v celoti lincenciran za EMC® CAPTIVA® Cloud Toolkit, kar omogoča enostavno in stroškovno učinkovito za stranke in razvijalce, ki uporabljajo to razvojno programsko opremo (SDK), da pišejo in omogočijo aplikacije za zajem, ki temeljijo na brskalniku.

Skenirajte dokumente, zajemite dokumente, izpišite podatke in ravnajte z dokumenti le enkrat. Izkoristite intuitiven in barvni vmesnik, ki temelji na ikonah. Skener ScanMate i1180 je majhen, hiter in inteligentno zasnovan. Vaše procese pospeši z celovito tehnologijo, vi pa se lahko osredotočite na vaše poslovanje. Z vključeno funkcijo Smart Touch lahko ustvarite in konfigurirate naloge skenerja, ki jih lahko uporabite le z enim pritiskom na gumb.

Kodak Alaris ponuja osnovne storitve, da zagotovi optimalno delovanje vašega skeniranje v času namestitve in še v naprej.

Več lastnosti skenerja Kodak ScanMate i1180 si oglejte v spletni trgovini.

Skenerji.si Kodak i1180

Novo partnerstvo med LuraTech in SAP Solutions

Obdelajte vhodne ZUGEeRD račune in ustvarite ZUGFeRD združljive PDF/A-3 račune z uporabo vašega SAP sistema.

Letošnji CeBIT prinaša novo rešitev, ki je plod skupnega partnerstva med SAP Services in LuraTech. ZUGFeRD je standardizirani podatkovni model za izdajanje e-računov, ki ga je razvila skupina FeRD (Forum za elektronsko obračunavanje v Nemčiji) kot del AWV in že dviguje veliko prahu.

PDF/A-3 je uporabljen kot nosilni format, kar pomeni, da vsebuje ZUGFeRD račun tako PDF podobo računa, kot tudi strojno berljive datoteke XML in kar omogoča avtomatsko obdelavo elektronskega računa.

Obdelava vhodnih fakturUntitled-1

SAP Services je razvil ZUGFeRD proces v nabiralniku za prejete račune. Deluje tako, da razstavi vhodni PDF/A-3 ZUGFeRD račun z uporabo LuraTech ZUGFeRD ekstrakcijo SDK, ki omogoča da se vgrajena XML datoteka ekstrahira iz PDF/A-3 datoteke. Datoteka XML je nato izročena v ZUGFeRD vhodni monitor za avtomatsko obdelavo.

Ustvarite ZUGFeRD skladne izhode račune

SAP-ov ZUGFeRD proces pošiljanja se uporablja za ustvarjanje ZUGFeRD skladne izhodne račune. SAP ustvari datoteko z uporabo normalnega PDF računa in z njim povezano XML datoteko. Ti dve datoteki predstavljata vhodni datoteki za LuraTech PDF Compressor, ki pretvori PDF račun v PDF/A in vdela tako XML datoteko in zahtevane metapodatke v XMP format. PDF kompresor deluje kot samodejna storitev v ozadju, ki proizvaja končno PDF/A-3 fakturo, ki jo lahko SAP uporabniki pošljejo kupcu v digitalni obliki s pomočjo ZUGFeRD izhodnega monitorja.

ZUGFeRD – vrhunec na CeBIT-u

To omogoča, da SAP Services ponudi SAP uporabnikom celoten paket, ki deluje kot ZUGFeRD implementacijski projekt za podjetja. ZUGFeRD prejema podporo političnih in finančnih svetov zaradi številnih prednosti elektronskega izdajanja e-računov in zaradi česar je resnični vrhunec letošnjega CeBIT-a.

NOVO: Fujitsu fi-6400 A3 produkcijski skener

Fi-6000 prinaša visoko poslovno tehnologijo novim uporabniškim skupinam po sprejemljivi ceni. Skener je opremljen z obsežno funkcionalnostjo za srednje veliko produkcijsko okolje in je idealna rešitev za mala in srednja podjetja, da uvedejo centralizirano rešitev za zajem dokumentov. Večja podjetja lahko uporabijo Fujitsu fi-6400 za porazdeljeno skeniranje v svojih poslovalnicah. Oblikovan za centralizirano delovanje in administracijo, Fujitsu fi-6400 pospeši produktivnost skeniranja s zajemom do 100 listov na minuto (A4, barvno, dvostransko, 300 dpi) in zagotavlja ADF (samodejni podajalec dokumentov) kapaciteto 500 listov z okrepljenimi ravnanjem s papirjem za dokumente velikosti A3. Novi dodatek k fi seriji bo na ogled na sejmu CeBIT 2015 na Fujitsu stojnici.

fi-6400-product-top-360x268

Novi Fujitsu fi-6400 je odgovor na novi trend povpraševanja po rešitvah za skeniranje v kategoriji nizkega obsega. Je vsestranska rešitev za skeniranje večje količine dokumentacije, zasnovan za obdelavo vhodnih dokumentov in spreminjanje papirnate dokumentacije v uporabno elektronsko gradivo, da bi spodbudili upravljanje poslovnih procesov in avtomatizacijo.

Skener lahko digitalizira več različnih dokumentov, od ultra lahkih to debelih dokumentov do debelih dokumentov, ter sprejema dokumente od A7 do velikosti A3. Varnostna funkcija za papir zmanjšuje tveganje, da bi bili dokumenti poškodovani v času visoke hitrosti skeniranja. S pripravljenostjo za skeniranje v manj kot 15 sekundah fi-6400 še povečuje produktivnost.

Lastnosti:

 • hiter, 100 ppm (simplex) / 200 ipm (duplex) skeniranje črno-belo ali barvno
 • 500-strani samodejni podajalec dokumentov z nastavljivo višino podajalca
 • Modul za zaščito papirja in mehanizem za zmanjšanje posredovanja upravljalca skenerja
 • prostorsko ekonomičen dizajn z tihim delovanjem in številnimi okolju prijaznimi lastnostmi
 • v paketu z PaperStream IP in PaperStream Capture; gonilniki skenerja in programska oprema za obdelavo slik

Skener Fujitsu fi-7160 po izjemni ceni

Po izjemni ceni vam ponujamo skener Fujitsu fi-7160, s katerimi boste še pohitrili svoje poslovne procese. Vaši dokumenti bodo zaščiteni z zvočnimi senzorji, podatki pa zajeti z ultrazvočno tehnologijo. Zanesljivost je okrepljena še z novo tehnologijo za preprećevanje poševnega zajema pri izredni obdelavi dokumentov.

fi-7160-2000x1687

NORMALNA CENA: 1.090,00 € + ddv

AKCIJSKA CENA SKENERJA: 670,00 € + ddv

Lastnosti skenerja:

 • skener je primeren za obdelavo do 4.000 strani na dan
 • možnost skeniranja enostransko in obojestransko
 • hitrost ČB/barvnega/monochrome skeniranja (enostransko - Simplex): 60 strani na minuto pri 200 / 300 dpi
 • hitrost ČB/barvnega/monochrome skeniranja (obojestransko - Duplex): 120 slik na minuto pri 200 / 300 dpi
 • ločljivost: od 50 do 600 dpi, z omejitvami tudi do 1.200 dpi
 • kapaciteta podajalca: 80 listov
 • možnost skeniranja: barvno, sivinsko in črno-belo
 • možnost izbire barve ozadja: črno ali belo
 • vmesnik: USB 3.0 (kompatibilen tudi z USB 2.0)
 • vključena programska oprema: TWAIN/ISIS gonilniki, Scanner Central Admin tools (SCA tools) in druga
 • Deluje na Windows 8/7/Vista/XP/Server 2012/Server 2008
 • garancija: 1 leto

Akcija velja od 16.02.2015 pa do 28.02.2015.

Fujitsu ScanSnap iX100

S samo 400 g,  vgrajeno baterijo za polnjenje in Wi-Fi priključek za Fujitsu ScanSnap iX100 je tole najhitrejši in najlažji mobilni skener v svojem razredu. ScanSnap iX100 lahko skenira brez kablov na katere bi bil priključen - brez napajanja, prav tako ni potreben kabel za prenos podatkov.  Kot tak je skener vedno pripravljen na uporabo, ko je to potrebno. ScanSnap iX100 samodejno zazna omrežno okolje in preklopi na povezavo, tako da lahko uporabniki začnejo s skeniranjem kjerkoli in na hitro. V primeru, če dostopna točka ni na voljo, vgrajeni GI procesor deluje kot dostopna točka za zagotavljanje Wi-Fi povezljivost.

 ScanSnapiX100

A ScanSnap Connect App da neposredno delovanje za pametne telefone in tablične računalnike je dostopna za prenos uporabnikom iOS in Androida. Fujitsu ScanSnap ni veliko širši od A4 lista, zaradi česar je idealna rešitev za mobilno uporabo.  Uporaba je preprosta: Postavite dokument v ScanSnap iX100 in pritisnite gumb za skeniranje Uporabnik lahko izbere ravno a U-pot papirja, odvisno od vrste dokumentov, ki jih želi skenirati.

 ScanSnapiX100 03

Nove funkcije še izboljšajo skeniranje. Dual Scan omogoča skeniranje dveh majhnih dokumentov (kot je recimo poslovna vizitka) istočasno. Page Stitching (za večje dokumente kot je A4)  pa poveže med seboj dve strani prepognjenega dokumeta na eno sliko. Fujitsu ScanSnap iX100 prihaja v paketu z različnimi aplikacijami programske opreme za WIN in MAC: ScanSnap Manager je gonilnik optičnega bralnika (ISIS in TWAIN niso podprti) in ScanSnap Organizator je aplikacija za organiziranje in upravljanje skeniranih podatkov (PDF/JPEG). CardMinder omogoča skeniranje in uvažanje podatkov iz poslonih vizitk v Excell, Outlook ali Adress Book (MAC OS). ABBYY FineReader za ScanSnap OCR programsko opremo pretvori vaše papirnate dokumente v Word, Excell ali PowerPoint dokumente. Fujitsu ScanSnap iX100 tudi omogoča shranjevanje datotek na spletu preko cloud storitev: Evernote, Google Docs, SugarSync in Dropbox.

 ScanSnapiX100 04

S hitrostjo skeniranja 5,2 sekunde za A4 format (200 ali 300 dpi, kar ustreza približno 11,5 ppm je ScanSnap iX100 najhitrejši v svojem razredu. Primeren je za skeniranje različnih vrst dokumentov, od poslovnih vizitk, plastičnih kartic do A3 dokumentov (z dodatno nosilno folijo). ScanSnap iX100 je resnično prenosen in prost dodatnih kablov, ko je baterija polna lahko skenirate do 260 dokumentov na delovanje baterije.

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL