Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
 • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
  To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

  Pravila o rabi piškotkov

Kofax VRS Elite 5.1

 • Zmanjšajte pripravo dokumentov
 • Izboljšajte hitrost in natančnost
 • Omogoča učinkovito razdeljevanje in oddaljeno skeniranje
 • Enostaven za uporabo s hitrim 'Payback'

Kofax VirtualReScan (VRS) Elite je patentiran program od Kofaxa za izboljšavo slik. Kofax VRS Elite zmanjša čas, ki je potreben za ročno pripravo dokumentov in izboljšuje kvaliteto skeniranih dokumentov. Produktivnost ročnega skeniranja kot tudi učinkovitost procesa zajema.

Več o samem produktu si lahko preberete na spletni strani Kofax.

Nova Kodak serija i4x50

Prvega septembra bo Kodak začel z novo serijo i4000 Skenerjev.

Posodobljena serija i4000 optičnih bralnikov je sestavljena iz treh modelov: prerojena Kodak i4250 in i4650 ter povsem novi Kodak i4850.

Boljše delovanje, pametne funkcije in nov model.

Nova serija i4000 je osredotočena na produktivnost. Hitrosti obdelave skenerja i4250 in i4650 sta bili nadgrajeni, kar omogoča obravnavanje večje količine dokumentacije. S povsem novim Kodakom i4850 lahko skenirate sve do 150 ppm in izkoristite dodatne lastnosti, kot je preprosto štetje 'patch' kod.

Obnovljena skenerja Kodak i4250 in i4650 ter povsem nov skener Kodak i4850, vas bodo prepričali in dvignili vašo produktivnost.

Glavne karakteristike nove serije so:

 • večja nadzorna plošča,
 • inteligentna zaščita dokumentov,
 • izboljšana zaznava multifeed,
 • napredno branje črtnih kod,
 • zmogljivejša serija od 110 do 150 strani na minuto,


Več o samem skenerju si lahko pogledate v video predstavitvi.

Predstavljamo vam novo i2x20 Kodak serijo

Z 2. junijem 2015 je Kodak zagnal novo serijo skenerjev i2000: Kodak i2420, i2620 in i2820 skenerje. Spodaj vam predstavljamo 5 novosti novih barvnih dupleks skenerjev.

Hitrost

Povečali smo vstopno hitrost skenerjev za 10 strani na minuto (ppm). Pretok znaša sedaj 40 ppm za i2420 in 60 ppm za i2620, zaradi česar sta oba modela bolj prilvačna kupcem v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Kupci so prosili za večje hitrosti in Kodak se je odzval. Zmogljivost skenerja i2820 ostane enaka kot je bila pri i2800, kar pomeni 70 ppm. V smislu dnevnega obsega so novi skenerji ocenjeni na zavidljivih 5.000, 6.000 in 7.000 strani.

Branje črtnih kod je sedaj na voljo na celotnem območju


Novi skenerji vsebujejo novi motor v gonilniku skenerja in ponujajo podporo za branje devet različnih črtnih kod. Kupcem ta novost koristi saj jim ni potrebno kupiti dodatno programsko opreme tretje osebe, Smart Touch pa omogoča uporabnikom, da loči in poimenuje dokumente po vsebini črtne kode.

Cena

Da bi ponudili večjo vrednost za denar so znižali cene skenerjev. Za ceno novih skenerjev se obrnite na vašega lokalnega distributerja.

Večji podajalec listov

Kodak i2420 in i2620 imata sedaj podajalce listov, ki držijo 25 strani več - 75 in 100 strani. Z večjim podajalcem se poveča tudi produktivnost, kajti več listov je lahko naloženih in poskeniranih.

Fleksibilnost

Vsi modeli podpirajo Windows, LINUX in Apple in se jih lahko poveča z dodatnimi DIN A4 in A3 ploskovnimi skenerji za skeniranja izjemnih, krhkih ali vezanih dokumentov.

Nova serija skenerjev i2000 združuje enostavno upravljanje in prihranijo čas v izredno majhnem in močnem paketu. Idealna za podjetja, ki želijo še hitreje pridobivati informacije iz papirja. Več podrobnosti si preberite pri samih opisih skenerjev Kodak i2420, i2620 in 2820.

Kodak i2000 nova serija

Zeutschel OS 16000

Zeutschel OS 16000 - Preprosto se jim ne da upreti

Nova Zeutschelova družina A2 skenerjev zagotavlja slike z najvišjo možno resolucijo (do 600 dpi), zagotavlja visoko prepustnost in ima enostaven zagon ter delovanje. Poleg tega se lahko omenjene modele hitro preseli na različne lokacije za večjo fleksibilnost.

''Uporabnik nam je dan sledeči seznam želja. Novi skener mora biti kompakten, mora omogočati hitro postavitev na različnih lokacijah in biti pripravljen na takojšnjo uporabo preko 'plug-n-play', mora biti enostaven za uporabo in kot je za Zeuteschel samoumevno mora združiti visoko stopnjo učinkovitosti z vrhunsko kakovostjo slike.'' - Jörg Vogler, President of Zeutschel

Optična povečava je med prvimi na svetu. OS 16000, Advance Plus model ima vključeno avtomatsko držalo za knjige, ki omogoča polavtomatski potek dela. Držalo za knjige je opremljeno s stekleno ploščo, kontaktni tlak pa se lahko elektronsko nastavi na katerokoli od petih stopenj. Držalo za knjige je v primerjavi s skenerji OS 12000 zmožen obdelati knjige do debeline 20 cm. Nova družina Zeutschel skenerjev je bolj kompatibilna kot v prejšnjih različicah A2. Višina OS 16000 je za 30 odstotkov manjša kot v primerjavi z serijo OS 12000.

Oba OS 16000 modela imata vgrajen monitor s funkcijo predogleda z navodili za uporabnika, tako da so rezultati veliko bolj zanesljivi. Model chrom uporablja že preizkušen zeta ekran na dotik. Vse modele se zelo enostavno nastavi preko plug-n-play. V ekskluzivnem videu si lahko pogledate še več o podrobnostih in vrhuncih izdelkov nove generacije.

Zeutschel OS16000

Kodak Scan Station 710 in 730EX

Zmogljive zmožnosti integracije omogočajo prilagoditve preko neodvisnih razvijalcev, da lahko prilagodite postopke s katerimi boste rešili edinstvene izzive s katerimi se soočate. Z hitro namestitvijo omrežja, daljinskega upravljanja, izhodom v Kofax Front Office Server in vgrajenim modemom spremenite vaše podatke v odločitve. S Kodak Scan Station so vaši podatki odprti za poslovanje.

Če imate več mrežnih postaj za skeniranje v vašem podjetju lahko vaš skrbnik sistema učinkovito nastavi in vzdržuje te naprave v omrežju iz enega mesta. Združite svetel in enostaven ekran za upravljanje na dotik in intuitivno upravljanje uporabnika z administrativno nadzorovano funkcionalnost za uporabniško izkušnjo, ki zagotavlja manj napak in večjo strokovnost brez odvračanja pozornosti od dodatnega računalnika.

Z večjo enostavnostjo delovanja in izboljšanim imenovanjem datotek ter varnostne funkcije lahko skenirano vsebino uvrstite, organizirate in iščete po vsebini.

Več o skenerjih Kodak Scan Scation 710 in Kodak Scan Station 730 EX si preberite v opisu v spletni trgovini.

Kodak ScanStation 730EX

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL