Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
  • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
    To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

    Pravila o rabi piškotkov

Nova Kodak serija i4x50

Prvega septembra bo Kodak začel z novo serijo i4000 Skenerjev.

Posodobljena serija i4000 optičnih bralnikov je sestavljena iz treh modelov: prerojena Kodak i4250 in i4650 ter povsem novi Kodak i4850.

Boljše delovanje, pametne funkcije in nov model.

Nova serija i4000 je osredotočena na produktivnost. Hitrosti obdelave skenerja i4250 in i4650 sta bili nadgrajeni, kar omogoča obravnavanje večje količine dokumentacije. S povsem novim Kodakom i4850 lahko skenirate sve do 150 ppm in izkoristite dodatne lastnosti, kot je preprosto štetje 'patch' kod.

Obnovljena skenerja Kodak i4250 in i4650 ter povsem nov skener Kodak i4850, vas bodo prepričali in dvignili vašo produktivnost.

Glavne karakteristike nove serije so:

  • večja nadzorna plošča,
  • inteligentna zaščita dokumentov,
  • izboljšana zaznava multifeed,
  • napredno branje črtnih kod,
  • zmogljivejša serija od 110 do 150 strani na minuto,


Več o samem skenerju si lahko pogledate v video predstavitvi.

Predstavljamo vam novo i2x20 Kodak serijo

Z 2. junijem 2015 je Kodak zagnal novo serijo skenerjev i2000: Kodak i2420, i2620 in i2820 skenerje. Spodaj vam predstavljamo 5 novosti novih barvnih dupleks skenerjev.

Hitrost

Povečali smo vstopno hitrost skenerjev za 10 strani na minuto (ppm). Pretok znaša sedaj 40 ppm za i2420 in 60 ppm za i2620, zaradi česar sta oba modela bolj prilvačna kupcem v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Kupci so prosili za večje hitrosti in Kodak se je odzval. Zmogljivost skenerja i2820 ostane enaka kot je bila pri i2800, kar pomeni 70 ppm. V smislu dnevnega obsega so novi skenerji ocenjeni na zavidljivih 5.000, 6.000 in 7.000 strani.

Branje črtnih kod je sedaj na voljo na celotnem območju


Novi skenerji vsebujejo novi motor v gonilniku skenerja in ponujajo podporo za branje devet različnih črtnih kod. Kupcem ta novost koristi saj jim ni potrebno kupiti dodatno programsko opreme tretje osebe, Smart Touch pa omogoča uporabnikom, da loči in poimenuje dokumente po vsebini črtne kode.

Cena

Da bi ponudili večjo vrednost za denar so znižali cene skenerjev. Za ceno novih skenerjev se obrnite na vašega lokalnega distributerja.

Večji podajalec listov

Kodak i2420 in i2620 imata sedaj podajalce listov, ki držijo 25 strani več - 75 in 100 strani. Z večjim podajalcem se poveča tudi produktivnost, kajti več listov je lahko naloženih in poskeniranih.

Fleksibilnost

Vsi modeli podpirajo Windows, LINUX in Apple in se jih lahko poveča z dodatnimi DIN A4 in A3 ploskovnimi skenerji za skeniranja izjemnih, krhkih ali vezanih dokumentov.

Nova serija skenerjev i2000 združuje enostavno upravljanje in prihranijo čas v izredno majhnem in močnem paketu. Idealna za podjetja, ki želijo še hitreje pridobivati informacije iz papirja. Več podrobnosti si preberite pri samih opisih skenerjev Kodak i2420, i2620 in 2820.

Kodak i2000 nova serija

Zeutschel OS 16000

Zeutschel OS 16000 - Preprosto se jim ne da upreti

Nova Zeutschelova družina A2 skenerjev zagotavlja slike z najvišjo možno resolucijo (do 600 dpi), zagotavlja visoko prepustnost in ima enostaven zagon ter delovanje. Poleg tega se lahko omenjene modele hitro preseli na različne lokacije za večjo fleksibilnost.

''Uporabnik nam je dan sledeči seznam želja. Novi skener mora biti kompakten, mora omogočati hitro postavitev na različnih lokacijah in biti pripravljen na takojšnjo uporabo preko 'plug-n-play', mora biti enostaven za uporabo in kot je za Zeuteschel samoumevno mora združiti visoko stopnjo učinkovitosti z vrhunsko kakovostjo slike.'' - Jörg Vogler, President of Zeutschel

Optična povečava je med prvimi na svetu. OS 16000, Advance Plus model ima vključeno avtomatsko držalo za knjige, ki omogoča polavtomatski potek dela. Držalo za knjige je opremljeno s stekleno ploščo, kontaktni tlak pa se lahko elektronsko nastavi na katerokoli od petih stopenj. Držalo za knjige je v primerjavi s skenerji OS 12000 zmožen obdelati knjige do debeline 20 cm. Nova družina Zeutschel skenerjev je bolj kompatibilna kot v prejšnjih različicah A2. Višina OS 16000 je za 30 odstotkov manjša kot v primerjavi z serijo OS 12000.

Oba OS 16000 modela imata vgrajen monitor s funkcijo predogleda z navodili za uporabnika, tako da so rezultati veliko bolj zanesljivi. Model chrom uporablja že preizkušen zeta ekran na dotik. Vse modele se zelo enostavno nastavi preko plug-n-play. V ekskluzivnem videu si lahko pogledate še več o podrobnostih in vrhuncih izdelkov nove generacije.

Zeutschel OS16000

Kodak Scan Station 710 in 730EX

Zmogljive zmožnosti integracije omogočajo prilagoditve preko neodvisnih razvijalcev, da lahko prilagodite postopke s katerimi boste rešili edinstvene izzive s katerimi se soočate. Z hitro namestitvijo omrežja, daljinskega upravljanja, izhodom v Kofax Front Office Server in vgrajenim modemom spremenite vaše podatke v odločitve. S Kodak Scan Station so vaši podatki odprti za poslovanje.

Če imate več mrežnih postaj za skeniranje v vašem podjetju lahko vaš skrbnik sistema učinkovito nastavi in vzdržuje te naprave v omrežju iz enega mesta. Združite svetel in enostaven ekran za upravljanje na dotik in intuitivno upravljanje uporabnika z administrativno nadzorovano funkcionalnost za uporabniško izkušnjo, ki zagotavlja manj napak in večjo strokovnost brez odvračanja pozornosti od dodatnega računalnika.

Z večjo enostavnostjo delovanja in izboljšanim imenovanjem datotek ter varnostne funkcije lahko skenirano vsebino uvrstite, organizirate in iščete po vsebini.

Več o skenerjih Kodak Scan Scation 710 in Kodak Scan Station 730 EX si preberite v opisu v spletni trgovini.

Kodak ScanStation 730EX

Kodak ScanMate i1180

Inteligenten. Povezan. Poslovno prijazen. Zasnovan za vaš način dela.

Danes se morajo podjetja ukvarjati z vse več različnimi viri informacij kot kdaj koli prej. Še vedno pa papir ostaja pomemben vhodni vir. Podjetja se tako osredotočajo na povečanje učinkovitosti dela, kjer je vrednost informacij, ki so zajete iz papirja največja v poslovnih transakcijah.

Obenem pa mora zajem dokumentov ostati usklajen s trenutno tehnologijo, kajti le tako bodo podjetja učinkovita. ScanMate i1180 skener je zasnovan tako, da sledi tem spreminjajočim se tehnološkim razmeram.

ScanMate i1180 skener razširja koncept inteligentne naprave z vključitvijo tehnologije za izboljšave slike Perfect Page v napravo z namenom zmanjšanja zahtev za obdelavo na uporabnikovem osebnem računalniku.

Dodatna vrednost skenerja ScanMate i1180 je, da je v celoti lincenciran za EMC® CAPTIVA® Cloud Toolkit, kar omogoča enostavno in stroškovno učinkovito za stranke in razvijalce, ki uporabljajo to razvojno programsko opremo (SDK), da pišejo in omogočijo aplikacije za zajem, ki temeljijo na brskalniku.

Skenirajte dokumente, zajemite dokumente, izpišite podatke in ravnajte z dokumenti le enkrat. Izkoristite intuitiven in barvni vmesnik, ki temelji na ikonah. Skener ScanMate i1180 je majhen, hiter in inteligentno zasnovan. Vaše procese pospeši z celovito tehnologijo, vi pa se lahko osredotočite na vaše poslovanje. Z vključeno funkcijo Smart Touch lahko ustvarite in konfigurirate naloge skenerja, ki jih lahko uporabite le z enim pritiskom na gumb.

Kodak Alaris ponuja osnovne storitve, da zagotovi optimalno delovanje vašega skeniranje v času namestitve in še v naprej.

Več lastnosti skenerja Kodak ScanMate i1180 si oglejte v spletni trgovini.

Skenerji.si Kodak i1180

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL