Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
 • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
  To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

  Pravila o rabi piškotkov

Izboljšajte vsestranskost vašega namizja z dvema novima skenerjema

Nova Fujitsu fi-7460 in fi-7480 bosta najmanjša skenerja z možnostjo skeniranja dokumentacije velikosti A3. Idealna sta za zajem dokumentacije v pisarnih ne glede na oddelek. Njihov širok spekter podajanja listov vključuje redne od A8 do A3 velikosti, kot tudi prepognjene A2 in celo A1 dokumente, vse do dolžine 5,5 metrov.

Lastnosti in prednosti

Hiter in produktiven - Fi-7460 in fi-7480 učinkovito skenirata velike količine dokumentov. S hitrostjo 60 ppm/120 ipm in 80ppm/160ipm sta nova skenerja sposobna rokovanja do v povprečju 9.000 listov (fi-7460) in 12.000 (fi-7480) na dan.

Idealen za skeniranje mešanih serij - Fi-7460 in fi-7480 zagotavljata zajem svetovnega razreda in učinkovito zaščito papirja. Inovacije kot sta Intelligent Sonic Paper Protection (iSOP) in Fujitsu fi Series Skew Reducer pomenita, da ti skenerji lahko upravljajo težo papirja od 27g/m2 do 413g/m2 kot tudi plastične kartice do debeline 1.4 mm. Podajlnik s kapaciteto 100 listov lahko zajame dokumentacijo od DIN A8 - DIN A3 in omogoča skeniranje listov do A2.

Ergonomski - S svojo kompaktno obliko, majhnim tlorisom in tihim delovanjem se nova skenerja odlično prilegata v vsa pisarniška okolja.

Enostaven za uporabo - Gonilnik Fujitsu PaperStream IP ISIS/TWAIN zagotavlja odlično kakovost zajema slike na vseh tipih dokumenta. Z intuitivnim programom PaperStream Capture lahko uporabniki upravljajo in ustvarjajo profile in razvrščajo dokumente.


Odkrijte Kodak i3300 skener

Vsestranska Kodak i3000 družina ima novega družinskega člana, ki je bil predstavljen na CeBitu 2016. Kodak i3300 vam omogoča brezpapirno poslovanje in skeniranje veliko različnih vrst dokumentov, na hiter in zanesljiv način.

S prihodom Kodaka i3300 kupci sedaj razpolagajo z integriranih motorjem za črtne kode, ki odpravlja potrebo po dragi programski opremi za prepoznavanje črtnih kod. Skener omogoča obdelavo velikih segmentov dokumentacije, kot so računi, kjer se barkode uporablja za ločevanje in zajem dolgih dokumentov. Kodak i3300 je zelo dostopen, vendar ne pristaja na kompromise, ko gre za hitro in zanseljivo obdelavo dokumentov.

Ključne lastnosti:

 • zelo kompakten in robusten s hitrostjo 70 slik na minuto (črno-belo in barvno skeniranje),
 • skenira številne dokumente z avtomatskim podajalnikom do 250 strani (A3),
 • bere črtne kode z vgrajenim motorjem za branje črtnih kod in omogoča uporabo črtnih kod za ločevanje dokumentov,
 • zgrajen je za digitalizacijo velikih kupov dokumentov, s priporočeno dnevno količino do 17.500 strani na dan,
 • prihaja s prednostmi i3000 družine Kodak, kot je na primer tiskalnik na zadnji strani, ki ga je možno namestiti, inteligentno zaščito dokumenta, Smart Touch in Kodak Perfect Page.
Capture 2

Več o skenerju si preberite na naslednji povezavi.

Skenerja Kodak i1190: dva skenerja za dosego več ciljev

Kodak i1190 in Kodak i1190E

Pospešite transakcije, ki vključujejo papirnate dokumente hitreje kot kdajkoli prej. Najnovejša linija namiznih skenerjev Kodak Alaris je opremljena s spletnimi tehnologijami, ki omogočajo učinkoviteje zajemanje dokumentov. Kodak i1190 in i1190E s 40-strani na minuto zagotavljata vrhunsko hitrost in natančnost pri zajemanju podatkov iz različnih vrst dokumentov.

Kodak skenerja sta oblikovana z enostavnostjo, učinkovitostjo in produktivnostjo v mislih. Pametne in močne funkcionalnosti, ki so vgrajene v majhen, tih in inteligenten dizajn naredita iz skenerjev odlično izbiro za pisarniška opravila. Kodak i1190 in Kodak i1190E sta zgrajena tako, da pridobita največjo vrednost iz vaših dokumentov in da rešujeta različne pisarniške procese, kjer se dodatne lastnosti in hitrost srečata s potrebo po kompaktnostjo in ergonomijo.

Inteligenten, povezan in vsestranski. To so lastnosti, ki opisujejo skenerja i1190 / 90E najboljše. Serija i1190 vam pomaga hitreje obdelati dokumentacijo. Omogoča vam izboljšanje uporabniške izkušnje, zadovoljstva delavcev in pospeši zajem podatkov. Poleg tega so i1190 in i1190E zelo vsestranski in stroškovno učinkoviti namizni skenerji za katero koli uporabo. Smart Touch tehnologija vam omogoča izvesti do devet različnih nalog s pritiskom na gumb - vključno z ustvarjanjem PDF datotek, pripenjanjem dokumentov v e-pošto, organizacijo datotek v mape ali pa pošiljanje datotek v storitev v oblaku. Takoj si lahko pogledate število skeniranih dokumentov in njihove statuse preko grafičnega prikaza, ki zagotavlja uporabnikom potrebne informacije, ki pomagajo preprečiti ali odpraviti napake.

Ključne prednosti skenerja:

 • povečana zmogljivost: podajalnik sprejme do 75 listov, kar omogoča, da uporabnik opravi več,
 • kompakten, hiter (40 strani na minuto) in hiter,
 • barvni, štiri-vrstični grafični LCD zaslon s štirimi gumbi,
 • i990E ponuja močno obdelavo slik,
 • samodejno dostavi podatke v aplikacijo z vgrajenim branjem črtih kod,
 • zaščiti dragocene dokumente,
 • in še mnoge druge.

kodaki1190

Kodak ScanMate i1180L

Kodak uvaja novo, posebno 'light' različico i1180 skenerja: Kodak ScanMate i1180L.

ScanMate i1180L pooseblja vso moč i1180, ki je bil oblikovan za uporabnika in aplikacije za brskalnik zahvaljujoč paketu EMC Cloud Capture Toolkit. Kodak ScanMate i1180L je oblikovan za splošno uporabo v povezavi z vsemi vrstami aplikacij za skeniranje.

Glavne koristi: odločna odskočna točka za skener, ki je bil zasnovan za delo z računalniki z omejenimi viri in je sedaj idealni optični bralnik za vsako mizo.

Glavna razlika med skenerji je ta, da je EMC Cloud Toolkit ni v paketu z Kodak ScanMate i1180L. Prav zato vam lahko ponudimo i1180L po zelo aktraktivni ceni, ki je veliko ugodnejša od predhodnika.

Kodak ScanMate i1180L je tehnično in optično 100% identični s i1180. Razlika je samo v embalaži in sicer v nalepki Cat#, ki ločuje ta dva modela.

Več o samih lastnostih modela si lahko prebere v spletni trgovini.

Nova fi-serija Fujitsu skenerjev

Fujitsu fi-7140 in fi-7240 lahko skenirata do 40 strani na minuto

 • Napredni GI procesor za profesionalni zajem slike
 • Edinstvene možnosti za samodejno zmanjševanje nagiba in zaščito papirja
 • Podpira mnoge zahteve skeniranja po vseh podjetju

Fujitsu hčerinska družba PFU (EMEA) Ltd. uvaja dve novi seriji skenerjev. Nova serija skenerjev lahko zajame 40 strani na minutu (A4, barvni, 200/300 dpi, 80 slik na minuto, duplex): Fujitsu fi-7140 in Fujitsu fi-7240 imata vgrajeni ploskovni skener. Ti stroškovno učinkoviti skenerji ponujajo visoko zmogljive funkcije za zanesljivo zajemanje dokumentov, kot so procesor GI, samodejno zmanjševanje zamika, inteligentna zaščita papirja in ultrasonično odkrivanje multifeeda (zajem več kot ene strani papirja na enkrat), z namenom da bi zagotovili maksimalno pozornost pri ravnanju z dokumentacijo.

Tako kot vsi člani Fujitsu fi-serije, so tudi fi-7140/fi-7240 opremljeni s programsko opremo PaperStream, ki je bila zasnovana za visoko kakovostno obdelavo slik in okrepljenim skeniranjem. Z novimi modeli fi-serije Fujitsu predstavlja resnično najbojšo rešitev, ki jo je mogoče namestiti v vsakem podjetju, ki zahteva le najboljše za svoje procese.

Predstavitev Fujitsu fi-7140 in Fujistu fi-7240 je pomembna odskočna deska za profesionalno zajemanje dokumentov s Fujitsi fi-serijo. Novi modeli ponujajo prilagodljivost za podjetja ne glede ali se le ta izboljšujejo, razširjanjo upravljanje z dokumenti, beležijo upravljanje ali arhiviranje procesov.

GI procesor: Zmogljiv procesor GI podpira zagotavljanje visoke kakovosti in slikovne podatke iz kateregakoli dokumenta, ki je kasneje na voljo v JPEG, PDF, iskalnem PDF ali v urejevalnih formatih kot so Word, Excell, PowerPoint.

Zmanjševanje zamika: mehanizem za podajanje papirja fi-7140/fi-7240 samodejno obravnava posamično liste papirja v sklopu in preprečuje ročne popravke nadaljnih papirjev.

Zaščita dokumentacije: novi skenerji omogočajo uporabniku, da skenirajo papirje različne debeline (27-413 g/m2) v eni sami seriji, kot tudi plastične kartice. Poleg tega, funcija zaščite spremlja dokument in samodejno ustavi pretok dokumentacije, če se odkrijejo nepravilnosti. To ima za posledico dodatno zaščito skenirane dokumentacije.

fi71407240 image

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL