Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
 • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
  To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

  Pravila o rabi piškotkov

Kodak Alaris S2000 serija skenerjev

Alaris IN2 Ecosystem bo naslednji teden naredil izjemen korak naprej z zagonom zelo naprednih optičnih bralnikov Alaris S2000. Zasnovani so tako, da se prilegajo vašemu podjetju in se prilagodijo vašim potrebam.

Predstavljajte si, da s skeniranjem dokumentov pospešite in poenostavite vaše poslovne procese. Skenerji Alaris S2050/S2070 so narejeni tako, da lahko zajamejo informacijo kjer koli, z vrhunsko kakovostjo slike in natančnostjo. To je odlična rešitev, ko v podjetju hitro potrebujete informacije.

Zajem dokumentov se gladko in udobno vključi v vaš potek dela. Zasnovani so tako, da se brezhibno prilegajo v vaše poslovno okolje in se prilagodite svojim potrebam.

Spoznajte novo serijo s klikom na PROSPEKT ali pa si preberite več o skenerju na nasi spletni strani.

KODAK serija s2000

Robusten in fleksibilen produkcijski skener za profesionalno uporabo

Fujitsu je v marcu predstavil dva nova modela produkcijskih skenerjev za profesionalno uporabo. Novi modeli A3 so prilagojeni tako za zahtevne profesionalne uporabnike, kot za tiste z manjšo dnevno obremenjenostjo. Z uvedbo novih modelov, se Fujitsu odziva na potrebe uporabnikov po skeniranje različne dokumentacije in po izboljšanju delovne učinkovitosti. Glavna lastnost novih skenerjev je mehanizem za stabilen pretok papirja, ki preprečuje morebitne poškodbe na dokumentacij ali zaplete pri podajanju papirja.

Papir potuje skozi skener po strukturi, ki omogoča raven prehod dokumentacije, kar zagotavlja stabilno skeniranje glede na stanje in tip dokumenta. Poleg tega funkcija ''Paper Picking Control'' opazuje gibanje vsakega dokumenta in nadzoruje pritisk, ki se vrši nad dokumentom.

Fi-7700 in fi-7600 pomagata izboljšati učinkovitost poslovanja z zagotavljanjem različnih funkcij, ki omogočajo lažje skeniranje za uporabnika. Skener je opremljen z ADF, ki se lahko zavrti desno ali levo ali pa celo za 180 stopinj. Uporabnik lahko enostavno naloži dokumente za skeniranje s prilagoditvijo ADF, tako da ustreza uporabnikovem delovnem okolju. Uporabniki lahko preverijo status skenerja na operativni plošči, ki je opremljena z LCD zaslonom.

Več o skenerjih si preberite s klikom na Fujitsu fi-7700 in Fujitsu fi-7600.

Fujitsu 7700 7600

Certificirali smo skenerje ROWE in novo serijo Kodak skenerjev

Med svojo pestro ponudbo strojne in programske opreme poskušamo nenehno dodajati vrhunske proizvajalce, ki s svojim produktom nudijo strankam največ. Blagovno znamko ROWE smo med asortima na spletni strani uvrstili že pred časom, z veseljem pa vam sedaj sporočamo, da je bilo skenerjema Rowe Scan 450i in Rowe Scan 650i, z dnem 26.1.2017 podeljen certifikat s čimer sta se oba uvrstila v register certificirane opreme Arhiva Republike Slovenije.

Poleg dveh modelov ROWE (modeli Rowe Scan 450i, Rowe Scan 650i) smo pridobili certifikat tudi za nove serije skenerjev znamke Kodak (modeli i11x0, i4x50, i3000, i5x50).

Rowe Scan 450i Rowe Scan 650i

Kodak Alaris razširja portfolio skenerjev za nadaljevanje digitalne preobrazbe

Ogromno podatkov in veliko nestrukturiranih informacij je le nekaj od največjih izzivov s katerimi se soočajo sodobna podjetja. Danes je veliko svetovnih podatkov vključenih v številnih oblikah, vse od elektronske pošte, papirnate dokumentacije pa do telefonskih klicev in mobilnih sporočil.

S 13.9.2016, Kodak Alaris začenja novo rešitev za podporo poslovnim in IT managerjem in organizacijam vseh velikosti, ki si prizadevajo, da bi obvladali podatkovni kaos. Rešitev bo hitro in cenovno ugodno digitalizirala papirnato dokumentacijo, da bodo informacije dostopne celotni organizaciji in da bodo v pomoč nosilcem odločanja. Novi Kodak i3500 je najnovejši dodatek k družini skenerjev i3000. S hitrostjo do 110 strani na minuto je idealen za pisarniška okolja. Vključena programska oprema zajema podatke iz dokumentov in jih pošilja v obstoječe delovne procese in delovne tokove. Dupleks i3500 ima podajalnik dokumentov s kapaciteto 300 listov, ki lahko obravna vse, od vizitk do A3 dokumentov z izjemno kakovostjo slike. Kodak Alaris Perfect Page tehnologija je integrirana in vključuje branje črtnih kod. Ultrasonično zaznavanje zajema več strani hkrati in inteligentna zaščita varujeta dokumente med skeniranjem. Zvok papirja, ki potuje skozi skener je indikator ali skeniranje poteka brez zapletov in ali je potrebno zaustaviti skeniranje z namenom preprečitve poškodve dokumentov.

Skener ima združljiv vmesnik USB 3.0 in prihaja s standardnim gonilnikom in programsko opremo za integracijo z Windows, Mac in Linux okolja. Dodatno je na voljo ploskovni dodatek v velikosti A4 in A3. Za več informacij in ponudbo glede skenerjev nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

i3500 Facing Left Closed

Preoblikujte svojo pisarno s Kodak ScanMate i1150WN in i1190WN

Predstavljamo vam dva nova skenerja Kodak, ki ponujata novo dimenzijo mobilnosti z brezžičnostjo in omrežnimi možnostmi zajemanja.

Z uvedbo Kodak ScanMate i1150WN in Kodak i1190WN lahko uporabniki skenirajo dokumente preko brezžičnega omrežja na prenosni računalnik, namizje ali celo na pametni telefon oziroma tablični računalnik. Odkrijte vse možnosti in prednosti Kodak brezžičnih naprav.

Večina brezžičnih skenerjev je oblikovana za individualno uporabo. Brezžični skenerji ScanMate i1150WN in i1190WN ne omogočajo le osvoboditev od kablov ampak omogočajo tudi, da se podjetja odzivajo na na naraščajoče poslovne zahteve in rešujejo kompleksne procese.

Brezžični skenerji Kodak so:

 • Enostavni za uporabo in izmenjavo: Prednost brezžičnega skenerja je, da ga lahko uporablja več oseb hkrati.
 • Prijazni IT-ju: Uporaba standardnih gonilnikov omogoča enostavno integracijo z mnogimi poslovnimi aplikacijami. Če želite vključiti svojo lastno poslovno aplikacijo v skener Web API odpravlja potrebo po gonilniku.
 • Varni: Brezžična omrežja morajo biti varna, prav tako pa tudi brezžični skenerji. Zelo enostavno lahko vi določite svojo stopnjo varnosti. Poleg tega je z uporabo Web API zgrajena dodatna stopnja varnosti z HTTPS.
 • Prijatni za splet in oblak: Kodak ScanMate i1150 in Kodak i1190E sta že tako odlična skenerja. Nove brezžične različice so še toliko bolj in vam omogočajo, da skenirate v oblak z uporabe vaše mobilne naprave.
 • Brez kablov: Brezžično pomeni brez kablov. Vsaj v vaši pisarni. Udstranitev nered s kabli in izkoristite prednost, da so brezžični skenerji ugodnejši in z Kodak brezžičnimi skenerji boste iztržili še več.
 • Enostavni za premikanje: Prenosni računalnik lahko premikate in navmes še vedno skenirate, dokler imate dostop do brezžičnega omrežja. Skenerje lahko enostavno prestavljate, kajti zavzamejo zelo malo prostora, so kompaktni in prenosljivi. Idealni so za delovne skupine in odprte pisarne.
 • Primerni za skeniranje v katerokoli napravo: Zajem dokumentov lahko opravite v katerokoli napravo (pametni telefon, prenosni računalnik, namizje, tablični računalnik). Mobilna aplikacija pa še poenostavi uporabo za maobilne telefone.
 • Najvišje kakovosti za skeniranje: Oba skenerja ponujata vgrajeno obdelavo slik z odlično tehnologijo Perfect Page, ki vam ponuja vrhunsko kakovost slik.

Več lastnosti o skenerjih si preverite na naslednjih povezavah: Kodak ScanMate i1150WN in Kodak ScanMate i1190WN.

Kodak i1150 i1190WN

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL