Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
  • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
    To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

    Pravila o rabi piškotkov

Nahajate se: O PODJETJU

O PODJETJU

E-pošta Natisni PDF

Spletna trgovina skenerji.si je nastala znotraj družbe Mikrografija.

mikrografija 5 konferenca velika

 

V Mikrografiji smo zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike, ki svoje znanje nenehno nadgrajujemo doma in na tujem. V zadnjem času se srečujemo z vse več izzivi s področja naraščajočega števila dokumentacije na način, ki omogoča posodobitev oziroma optimizacijo poslovnih procesov ter obenem zagotavlja varno in učinkovito arhiviranje gradiva pri naročnikih ali v t.i. oblaku, v našem visoko varnem sistemskem prostoru.

Poleg celovitih rešitev za obvladovanje in arhiviranje dokumentov, izvajamo tudi vse spremljevalne storitve (urejanje arhivov, masovno skeniranje dokumentacije različnih vrst, priprava Notranjih pravil, zajem oz. prepoznava znakov, hramba dokumentacije v elektronski obliki, digitalizacija mikrofilmov, izločanje in uničenje dokumentarnega gradiva ter odbiranje in predaja arhivskega gradiva pristojnim arhivom) bodisi na lokaciji naročnikov bodisi na eni izmed naših štirih lokacijah, kjer imamo ustrezno varovane in opremljene prostore.

Pri uspešni izvedbi projektov uporabljamo programsko in strojno opremo priznanih blagovnih znamk: Easy, Kodak, Kofax, Zeutschel, Colortrac, Canon, StepOver, Luratech, TIS in še mnoge druge. Za kvalitetno servisiranje in redno vzdrževanje vam ni potrebno skrbeti. Strokovnjaki iz družbe Mikrografije se letno izobražujemo na praktičnih delavnicah pri posameznih proizvajalcih.

 

 

Mikro logo vektorski brez slogana