Skenerji.si

Vaša košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Sporočilo
  • OBVESTILO O PIŠKOTKIH:
    To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.

    Pravila o rabi piškotkov

Podatki: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

COLORTRAC feed

Uredi po:

COLORTRAC SmartLF Gx+ T56

Priporočamo za skeniranje tehničnih načrtov, zemljevidov, GIS-a in umetniških risb ter fotografij. Največja širina skeniranja je 142,3 cm. 
Podrobnosti izdelka...


COLORTRAC SmartLF SC 25 Xpress

Mobilni, kompaktni skener za namizje, z možnostjo skeniranja velikih formatov tehnične in grafične dokumentacije s hitrim USB3. 
Podrobnosti izdelka...


COLORTRAC SmartLF SC 36 Xpress

Skener za velike formate, ki ga priporočamo za skeniranje tehničnih in grafičnih dokumentov s hitrim USB3. Največja širina dokumenta 91,4 cm. 
Podrobnosti izdelka...


COLORTRAC SmartLF SC 42 Xpress

Mobilni, kompaktni skener za namizje, z možnostjo skeniranja velikih formatov tehnične in grafične dokumentacije s hitrim USB3. Največja širina skeniranja je 106,7 cm. 
Podrobnosti izdelka...


Colotrack SmartLF SG 36'' 44''

Skenerji serije SmartLF SG so najboljša izbira za zajem ostro definiranih podrobnosti na tehničnih risbah in načrtih, kot tudi za žive in natančne barve, ki jih potrebujejo grafični profesionalci. 
Podrobnosti izdelka...  • «« Začetek
  • « Prejšnja
  • 1
  • Naslednja »
  • Konec »»
Rezultati 1 - 5 od 5